Projecten Zakelijk

Belangrijke elementen van onze werkwijze:

  • Flexibiliteit (op alle denkbare gebieden)
  • Kwaliteit leveren (wat betreft geleverde producten en de kwaliteit van het eindresultaat)
  • Meedenken over de mogelijkheden van de toepassing en gedegen advisering
  • Persoonlijke benadering van de zakelijke cliënt en tevens van hun cliënt (projectontwikkelaar, architect, particulier etc.)
  • Nakomen van afspraken

Marble & More is voor de zakelijke cliënt een partner die meedenkt. Wij inventariseren de bestaande of nieuwe situatie. Wij vinden voor u het juiste materiaal. Wij doen de bemonstering. Wij letten op toepassing en details. Maar altijd in overleg. Met als toegevoegde waardes dat we er altijd voor ú zijn en indien nodig snel kunnen (om)schakelen.

Met Marble & More creëert de zakelijke klant nog meer onderscheidend vermogen!

Projecten Overig

Hierbij kunt u denken aan totaalprojecten. Dat betekent dat we in een vroeg stadium betrokken worden bij een project en samen met de betrokken partijen de betreffende ruimtes in gaan vullen. Allereerst bespreken we de wensen. Vervolgens komen we met een advies. Daarna bekijken we samen met de cliënt en de architect de producten. We maken keuzes of zoeken naar alternatieven. Vervolgens werken we het plan uit in overleg met de aannemer, architect en cliënt om zo alles tijdig op de bouw te hebben en op de juiste wijze aan te brengen.

Daarnaast is Marble & More gespecialiseerd in bijzondere producten en toepassingen. Denk hierbij aan speciale natuurstenen gemetselde muren.